085 060 5558 | Ma - Vrij: 9:00 - 18:00 | Za: 9:00 - 17:00

Personenbus- of auto huren voor een scherpe prijs

Personenbus huren

Een auto of personenbus huren voor een scherpe prijs? Bij iZi Huren maken we het u makkelijk. Het huren van een personenbus is zo geregeld via de website. Wij verhuren diverse jonge personenauto’s, personenbusjes en bestelwagens. iZi Huren is gevestigd in Barendrecht, maar heeft meerdere ophaal- en inleverlocaties. Zo kunt u de auto of bus die u huurt ook ophalen of inleveren in Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Den Haag, Utrecht of Amsterdam. U heeft de keuze uit diverse auto’s die u kunt huren voor een dag, paar dagen of langer. Ideaal voor een vakantie, weekendje of dagje weg, een verhuizing of andere gelegenheid. Vergeet al het ongemak van het reizen met het openbaar vervoer en kies ervoor om gemakkelijk en voordelig een personenbus of auto te huren bij iZi Huren.

Een personenbus, -auto of bestelbus huren bij iZi Huren is mogelijk met diverse extra opties, zoals:

  • Verlagen eigen risico
  • Extra bestuurder
  • Ruiten en banden
  • Navigatiesysteem
  • Sneeuwkettingen

Wanneer u een personenbus, -auto of bestelbus huurt heeft u bij iZi huren altijd standaard ANWB Pechhulp door heel Europa. Dit kost niets extra.

Voordelig een auto huren

Profiteer van scherpe prijzen en de beste jonge voertuigen. Zaken zoals het verlagen van het eigen risico, het toevoegen van een extra bestuurder, een navigatiesysteem of sneeuwkettingen zijn tegen een kleine bijbetaling mogelijk. Bij iZi Huren kunt u kiezen voor 125 km vrij, 300 km vrij of onbeperkt km vrij.  Een personenbus of -auto onbeperkt km vrij huren kan al vanaf 135 euro per dag. U krijgt de auto of bus mee met een volle tank en dient de personenbus of -auto natuurlijk ook weer met een volle tank inleveren bij de locatie.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag.

<meta name="google-site-verification" content="AHqkeN2B-4P50MwxjllWASHKjoiLovAUqjS6uUO32g8" />
WhatsApp chat