Personenbus huren Rotterdam

Personenbus huren in Rotterdam? Dan bent u bij iZi huren aan het juiste adres. Wij verhuren diverse personenbussen, voor maximaal 5, 8 of 9 personen. Met verschillende ophaal- en inleverlocaties is er altijd wel één bij u in de regio. U kunt bij ons dus ook een personenbus huren in Rotterdam.

Ons wagenpark bestaat uit verschillende soorten jonge busjes. Zo hebben wij bijvoorbeeld een nieuw model Mercedes Vito, Mercedes V-klasse, VW Transporter T6, en een Opel Vivaro. Wat u op de website ziet en bij ons huurt is wat u ook echt krijgt. Het is dus nooit een verrassing wat voor auto u zal krijgen en wat het u gaat kosten.

Voordelig een personenbus huren

U huurt bij iZi huren al een personenbus voor 9 personen vanaf 75 euro en kunt kiezen uit 125 km vrij per dag, 300 km vrij per dag of onbeperkt km vrij per dag. Een personenbus huren in Rotterdam is nooit zo transparant geweest. Ook voor kleinere busjes of auto’s bent u bij iZi huren aan het juiste adres. Goed om te weten: alle personenbusjes die wij verhuren zijn gewoon te besturen met een B rijbewijs.

Bekijk ons wagenpark hieronder.