Busje Huren Rotterdam-Zuid

Op zoek naar een busje in Rotterdam-Zuid? Dan bent u bij iZi huren aan het juiste adres. Wij verhuren diverse personenbussen, voor maximaal 5, 8 of 9 personen. Bij iZi huren maken we het u gemakkelijk. Met verschillende ophaal- en inleverlocaties is er altijd wel één bij u in de regio. U kunt bij ons dus ook een busje huren in Rotterdam-Zuid.

Voordelig een busje huren

Ons wagenpark bevat 5, 8 of 9 persoons Volkswagen en Mercedes bussen die automaat of handgeschakeld zijn. Alle personenbussen zijn voorzien van airco en hebben genoeg bagageruimte. Zo kunt u zonder problemen met een grote groep op pad. U kunt al een busje huren in Rotterdam Zuid vanaf 75 euro en kunt kiezen uit 125 km vrij per dag, 300 km vrij per dag of onbeperkt km vrij per dag. Goed om te weten: alle personenbusjes die wij verhuren zijn gewoon te besturen met een B rijbewijs.

Bekijk ons aanbod busjes hieronder.

Personenbusje of bestelwagen huren in Rotterdam-Zuid

Wij hebben diverse jonge busjes in ons wagenpark die u kunt huren, ook in Rotterdam-Zuid. Heeft u een busje nodig voor een verhuizing of ontruiming? Daar is een bestelwagen van iZi Huren uitermate geschikt voor. Dit busje heeft drie zitplaatsen en meer laadruimte dan u denkt. Zo hebben we bestelbusjes in diverse categorieën. De bestelbusjes beschikken allemaal over airco en zijn schakelauto’s.

Op zoek naar een personenbusje voor bijvoorbeeld een vakantie of dagje uit met vrienden of familie? iZi Huren verhuurt busjes met 5, 8 of zelfs 9 zitplaatsen. U kunt deze busjes  in Zuid-Holland ophalen en inleveren in Rotterdam, Barendrecht, Capelle aan den IJssel of Den Haag.