9 persoons bus huren Rotterdam

Op zoek naar een grote personenbus in de buurt van Rotterdam? Dan bent u bij iZi huren aan het juiste adres. Wij verhuren diverse personenbussen, voor maximaal 5, 8 of zelfs 9 personen. U kunt bij ons dus ook een 9 persoons bus huren in Rotterdam.

Voordelig een 9 persoons bus huren

Ons wagenpark bevat 9 persoons Volkswagen en Mercedes bussen die automaat of handgeschakeld zijn. Alle personenbussen in ons wagenpark zijn voorzien van airco en hebben genoeg bagageruimte. Zo kunt u zonder problemen met een grote groep op pad. U huurt al een 9 persoons bus vanaf 75 euro per dag en kunt hierbij kiezen uit 125 km vrij per dag, 300 km vrij per dag of onbeperkt km vrij per dag. Goed om te weten: alle personenbusjes die wij verhuren zijn gewoon te besturen met een B rijbewijs.

Bekijk ons aanbod aan 9 persoons personenbussen hieronder.

Vervoer voor een grote groep

iZi Huren is uw partner wanneer het gaat om vervoer voor een kleine of grotere groep mensen. Het huren van een 9 persoons bus in Rotterdam is erg handig wanneer u bijvoorbeeld vervoer nodig heeft voor een dagje uit met familie, vrienden of voor een bedrijfsuitje. iZi Huren kan ook extra accessoires met de personenbus leveren en daarbij is het mogelijk om extra bestuurders te registreren voor de huurperiode.

De personenbus kan bijvoorbeeld ook als pendelbus worden ingezet of gebruikt worden voor een langere periode achter elkaar, bijvoorbeeld bij een (wintersport)vakantie. U kunt bij iZi Huren ook sneeuwkettingen bijhuren.

Uw 9 persoons bus in Rotterdam ophalen

iZi Huren heeft in Nederland verschillende locaties waar u de personenbus kunt ophalen en inleveren, namelijk:

  • Rotterdam
  • Den Haag
  • Capelle aan den IJssel
  • Utrecht
  • Amsterdam
  • Barendrecht